Alex 100% uitverkocht!

Green makes you smile

Green makes you smile

Rooftop
living

Green makes you smile

Jouw toekomstige achtertuin is niet zomaar een tuin. Het is dé plek waar je samen met Alex nieuwe vriendschappen sluit, maar waar je je ook in je eentje kunt terugtrekken. Een plek die rekening houdt met de natuur en bijdraagt aan een beter milieu. Een groene buitenruimte van meer dan 500 vierkante meter om samen te eten, te tuinieren, te spelen, te bewegen of te genieten van de zon.

Verweven met de omgeving

In het Lage Land liggen allerlei groenstructuren met verschillende bomen. De daktuin is zo ontworpen dat het een belangrijke schakel zal vervullen in het groene netwerk van de omgeving. Zo worden de bomen aan de Berlagestraat, het Berlagepad en de groeninrichting in de nabije omgeving met elkaar verbonden door de groene daktuin. Een heerlijke plek voor de bewoners om te vertoeven, maar ook vogels, vlinders en andere insecten zullen de daktuin bestempelen als hun nieuwe huis.

Alsof je op vakantie bent

Het gemeenschappelijke deel van de daktuin heeft een speels effect dankzij een levendig pad. Het eindigt in een pleinvormige plek. Niet alleen overdag is deze tuin een fijn plekje om te vertoeven, maar ook in de avonduren is dit enorm cosy. De hoogteverschillen in beplanting zorgen voor privacy. De subtiele verlichting in het groen langs het pad laten je ’s avonds in mediterrane sfeer wanen.

Klimaatadaptieve tuin

Even buiten zitten en niks doen: de daktuin is niet alleen goed voor de geest. De inrichting draagt namelijk ook bij aan een beter klimaat en een gezonde leefomgeving voor mens en dier. Zo wordt regenwater opgeslagen, hittestress beperkt en verhoogt de beplanting de biodiversiteit.

sfeerstrip-rooftop