Alex 100% uitverkocht!

All about the money

All about the money

  All
      about
the money

All about the money

Word een vriend van Alex en ontvang gratis een hypotheekverklaring

Wil je in aanmerking komen en je kansen vergroten voor de toebedeling van een woning van Alex? Dan is het goed om zeker te weten dat je het kan financieren én de maandlasten bij je passen. Dit toon je aan met een hypotheekverklaring.

Regel een hypotheekverklaring op tijd

Zie een hypotheekverklaring als huiswerk voordat je een huis koopt. Deze verklaring wordt verstrekt door een bank of adviseur en laat zien dat jij de woning kunt financieren. We raden je aan deze verklaring op tijd te regelen. Geen enkel huis is hetzelfde en geen enkele situatie is identiek. Daarom is het verstandig om je goed voor te bereiden. Want wie goed voorbereid is, weet waar hij of zij aan toe is en wat de mogelijkheden zijn. 

Een streepje voor 

Je bent natuurlijk vrij om een eigen bank of adviseur te kiezen voor deze verklaring. Maar vrienden van Alex hebben een streepje voor met onze partner Vaes Finance. 

In samenwerking met Vaes Finance bieden we je de service van een financiële check en de afgifte van een gratis hypotheekverklaring. Bijkomend voordeel is dat Vaes Finance vanaf het eerste moment betrokken is en vertrouwd is met het aanbod van Alex. 

Met een goede financiële check en een hypotheekverklaring vergroot je direct je kansen. Wacht dus niet te lang om het gesprek aan te gaan, in ieder geval ruim voor de verkoopstart in februari.

Vaes Finance & Alex

Voor ons is het belangrijk dat onze kopers een juiste verklaring krijgen, met een passend advies. Bij Vaes Finance weten we dit zeker en daarom werkt Alex met hen samen. Het is een onafhankelijk kantoor dat adviseert en bemiddelt in hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Het team van Vaes Finance is bovendien gespecialiseerd in nieuwbouwfinancieringen en weet alle details over geldverstrekking bij nieuwbouw. Bovendien is het kantoor vanaf het eerste uur betrokken bij Alex, dus iedereen kan je optimaal begeleiden tijdens dit financieringstraject. Vaes Finance helpt starters die willen investeren in een eigen woning, eenpersoonshuishoudens die een nieuwe plek zoeken voor een nieuwe levensfase, of 50- en 60plussers die comfortabel willen genieten van hun (aankomende) pensioen. 

Vaes Finance 
Raadhuislaan 2 
3201 EL Spijkenisse 

0181-745030 | info@vaesfinance.nl


sfeerstrip-finance