Alex 100% uitverkocht!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

  vraag
     maar
raak

Veelgestelde vragen

Project Alex bestaat uit 101 appartementen en 8 beneden-bovenwoningen. De woontoren heeft 14 lagen en de parkeergarage 3 lagen (twee parkeerliften) met daarop een gemeenschappelijke daktuin. De appartementen zijn vanaf circa 50 m2 tot 85 m2. De hoofdentree is geplaatst richting het winkelcentrum Het Lage Land.

Er zijn verschillende type appartementen in Alex. Zowel jong als oud zal hier heerlijk wonen. Alle appartementen (gelijkvloers) voldoen zelfs aan de eisen die de gemeente stelt aan levensloopbestendige woningen. De beneden-bovenwoningen bestaan uit twee woonlagen. Alle woningen hebben als buitenruimte een ruim balkon en/of terras met ligging aan de binnentuin.

Nee. In totaal zijn er 67 parkeerplaatsen in de stallingsgarage die verdeeld worden over de woningen.

De verwachting is dat de eerste sloopwerkzaamheden in het vierde kwartaal van 2021 plaats gaan vinden.

EPC volgens wet-regelgeving (0,4), de woningen worden door stadsverwarming verwarmd en hebben dus géén gasaansluiting. Bovendien worden er zonnepanelen op het dak geplaatst.

Je kunt je fiets stallen op de begane grond in de speciaal ontworpen, grote gemeenschappelijke inpandige fietsenberging. Deze is toegankelijk aan beide zijden van het gebouw.

Nee. De gemeenschappelijke daktuin is alleen toegankelijk voor de bewoners van het gebouw. 

De woningen worden inclusief een volledige keuken en sanitair met tegelwerk opgeleverd.

Ja. Nadat je de woning hebt gekocht, kan je met de verkoopafdeling van Stebru in gesprek over (maatwerk)aanpassingen. Hier worden de wensen gezamenlijk geïnventariseerd en in persoonlijk overleg kunnen keuzes worden gemaakt om een woning helemaal naar wens aan te passen.

Ja. De gemeente Rotterdam gaat het parkeerterrein aan de zijde van de entree van de stallingsgarage van Alex opnieuw inrichten, met meer groen. Ook de straat tussen de school en de entree met voortuinen van de stadswoningen wordt vernieuwd.