Alex 100% uitverkocht!

alex-header

Happy living

alex-header

Vanaf €199.500,- v.o.n.

inclusief keuken- en badkamer

101 appartementen | 8 stadswoningen | Gemeenschappelijke daktuin | Rotterdam - Alexander

Hi, ik ben alex!

Your new (best) friend in town

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen... Zie jij jezelf wonen in een betaalbare stadswoning of gelijkvloers appartement in het Lage Land in Prins Alexander? In een gebied dat de aankomende jaren een indrukwekkende ontwikkeling staat te wachten met een variatie aan woon-, werk-, shop- én vrijetijdsfuncties? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Alex is een toekomstig nieuwbouwgebouw dat elke leeftijd maximaal woongenot biedt.

sfeerstrip

Leef met Alex

Alex is een toekomstig nieuwbouwgebouw dat elke leeftijd maximaal woongenot biedt. Lange (werk)dag of simpelweg toe aan een rustmoment? Plof neer in de unieke daktuin en geniet van het zonnetje en de groene omgeving. Thuiskomen was nog nooit zo makkelijk geweest dankzij de overdekte garage voor zowel auto als fiets. Op die manier ben je zo thuis: trek die schoenen uit, schenk een wijntje in en neem even jouw moment met de skyline van Rotterdam als uitzicht.

Met Alex kun je alle kanten op

Alex staat midden in het leven en nodigt uit tot spontane ontmoetingen. Of het nou gaat om een vriendelijke begroeting met een pandgenoot of een biertje met de buurman: hier komen verschillende leefstijlen bij elkaar. Alex heeft de perfecte woningen voor starters of singles, maar is ook een heerlijke plek voor 50- en 60-plussers. Een thuis waar je dankzij de centrale ligging alle kanten op kunt. Ga wandelend naar het winkelcentrum het Lage Land voor de dagelijkse boodschappen of de Alexandrium Megastores. Of pak de trein, bus, metro of een van de uitvalswegen in de buurt voor andere bestemmingen. Bovendien sta je in no time in het bruisende stadsleven of kom je juist op adem in het vele groen van de omgeving. Net waar jij zin in hebt; kies uit het Kralingse Bos, Lage Bergse Bos of Zevenhuizerplas.

Genoeg gekletst, lang verhaal kort:

  • Wonen in een heerlijke appartement en stadswoning variërend van circa 50m2 tot circa 85m2
  • Inclusief complete keuken en volledige badkamer
  • Genieten van een gemeenschappelijke daktuin
  • Elke woning is voorzien van balkon, loggia of directe ligging aan daktuin
  • Overdekt parkeren en ruime inpandige fietsenstalling
  • Direct gelegen aan het winkelcentrum Het Lage Land
  • Centrale ligging: bos, hartje Rotterdam én uitvalswegen om de hoek

Planning

De verkoop start op 17 mei 2021. In Q4 2021 wordt naar verwachting begonnen met de sloop van de huidige bebouwing op de locatie.

Omgeving-1

Nabij winkelcentrum Het lage Land

Omgeving-2

10 fietsminuten naar Kralingse Bos

Omgeving-3

5 minuten lopen naar Metro, trein en bus

Omgeving-4

15 fietsminuten naar centrum